Sommarlovs-fotboll

POJKAR OCH FLICKOR 6-15 ÅR

ESK Fotboll välkomnar dig till ”ÖppenFotboll” och vill att Du ska ha så roligt som möjligt på sommarlovet. Kostar inget - Ta med ett glatt humör!
Varje måndag-torsdag V.28 (9 juli) till och med V.32 (9 augusti) kl. 13:00-16:00 på Enavallen

Välkomna!


Öppen Fotboll på Lillsidan ingår i EHB och kommunens satsning inom ramen för Öppen Akrivitet tillsammans med andra föreningar i Enköping.

 


I övrigt så kan tillkomma speciella utökade aktiviteter i samband med skollov ex.vis Höstlovet då medverkan sker inom ramen för kommunens Öppna Aktiviteter.


ESK Fotboll välkomnar dig till ”ÖppenFotboll” och vill att Du ska ha så roligt som möjligt.
Ta med ett glatt humör!
Alla ska känna Glädje, Respekt och Ansvar!


Om ni har frågor så kontakta gärna Torgny Carlsson, 0733 – 98 49 78 eller mail: Torgny.carlsson@hotmail.se

*******************************************************************************************************
Vår verksamhet har observerats av Svenska Fotbollsförbundet under parollen ”Alla är olika – Olika är bra” som gett oss ett bidrag till vår verksamhet.

”Svensk fotboll tackar för ert stora engagemang och enastående verksamhetsarbete och för er ansökan om medel i projektet ”Alla är olika – olika är bra”. Ansökningar har granskats av juryn bestående av: Sevana Bergström, Uppsala, Pär Johansson, Hudiksvall, Marie Avander, Svenska Spel, Teddy Falkenek, ICA, Jonas Gardell, Stockholm och Håkan Sjöstrand, Generalsekreterare SvFF och ordförande.”
*******************************************************************************************************

Öppen Fotboll är ett utvecklings- och samverkanskoncept efter initiativ från ESK Fotboll som upplevelseförvaltningen stödjer genom konceptet för Öppen Aktivitet. Tanken är att erbjuda ungdomar från 7 till 17 år möjlighet att prova på fotboll gratis utan att behöva vara medlem i en förening.

Syfte

”ÖppenFotboll är ett socialt och mångkulturellt projekt med syfte att skapa möjligheter till spontanidrott, integration och positiva möten utan att kräva medlemskap i en idrottsförening”.

Projektet skall ge en långsiktig plan för sysselsättning för ungdomar att engagera sig i fotbollsaktiviteter i områden där de bor. Projektet kommer har nu startats upp smalt för att sedan utvecklas efter den efterfrågan/behov/erfarenhet som kommer att göras.

Mål

Mål med ÖppenFotboll är att ge fler möjlighet att engagera sig i fotbollsaktiviteter samt ge ESK möjlighet att som största idrottsklubb i kommunen:

  • Intressera ungdomar o föräldrar för föreningslivet
  • Öka samarbete med olika organisationer
  • Stärka samarbetet med företag/myndigheter i regionen
  • Utveckla ungdomar som önskar fortsätta/satsa med organiserad fotboll i en fotbollsklubb
  •  Ge ESK möjlighet att sysselsätta/utveckla egna spelare från juniorleden i ledarroller. Allt detta för att ge fotboll en ärlig chans, ÖppenFotboll.

Som ledord i aktiviteterna skall följande framhållas:

  • Glädje
  • Respekt
  • Ansvar

Följ projektet:

-Öppen Fotboll på Facebook: Klicka HÄR
-Öppen Fotboll på Twitter: @oppenfotboll
-Öppen Fotboll på Instagram: oppenfotboll 


Öppen Fotboll, i samarbete med:

801
850