Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1063
20895117469da6b66646e7320adeab3f
Tillbaka (UPD: 2017-09-10 09:54:06)

Vaksala effektivare

Laget:
Gustaf Persson
Pontus Lundén 
Martin Lönneberg 
Jonatan Åhlin  
Patrick Lundemo(75)  
Mohammad Ibrahim
Andreas Larsson  
Willy Wickman 
Carl Söderberg 
Bruno Dal Monte 
Joakim Pettersson 

Byten:
Alexander Persson Njie(75) 


Matchen startade och det var omställningskrig, Lundemo och Willy hade inledningsvis båda ett varsitt avslut strax över mål men Vaksala var effektiva och tog ledningen i den 18:e matchminuten. En frispark från halva planen där Gurra går ut och ska boxa bort bollen, får en knuff och 1-0 är ett faktum. Drygt tio minuter senare har Lundemo ett tungt avslut i straffområdet men rakt på målvakten. Vaksala replikerar men ESK försvarar sig bra. Putte och Willy har varsitt avslut strax utanför hemmalagets mål innan Vaksala utökar sin ledning på ett nickmål. 2-0.  

ESK startar andra halvlek i ett högre tempo med mer press än i första, Mohammed har tidigt ett avslut från straffområdet men rakt på målvakten. Vaksala ställer om snabbt men Gurra räddar. ESK är det hetare laget och både Willy och Lundén står för fina avslut men målvakten står i vägen. Lundén har ytterligare en bra chans men avslutet går precis över ribban. Med en halvtimme spelad har Åhlin ett kanonläge från straffområdet, ett hårt avslut men återigen rakt på målvakten. Willy och Åhlin har ytterligare några bra chanser men målvakten står bra placerad eller att avsluten går över mål. I 76:e matchminuten byts Lundemo ut och in kommer Alex.  Willy har strax därefter ytterligare ett avslut strax över mål. I den 88:e så reducerar Åhlin på ett inlägg från Alex, 2-1. I slutminuterna får ESK en frispark strax utanför hemmalagets straffområde efter att Willy blivit fälld, men en resultatlös sådan. Matchen slutar 2-1 och ESK får inte med sig några poäng i denna match.

Serieettan Täby fick bara med sig en poäng i mötet med tabelljumbon Enebyberg vilket innebär att serien i allra högsta grad fortfarande lever. Nästa helg möter Täby just Vaksala, ESK har hemmamatch mot Riala. 9 poäng kvar att spela om.


Placering  Lag  GM-IM  Differens  Poäng
1  Täby FK  54-24  30  40
2  ESK  49-21  28  39
3  Vaksala SK  30-22  8  34
4  Märsta IK  30-27  3  33

Täbys kvarvarande matcher:
Täby FK-Vaksala SK
Riala GoIF-Täby FK
Täby FK-IFK Österåker FK

ESKs kvarvarande matcher:
ESK-Riala GoIF
IFK Österåker FK-ESK
ESK-Heby AIF


Bilder från gårdagens match finns att se på ESKs Facebooksida.

Posten senast uppdaterad 10 sep 2017 kl. 09:54

51