Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
688
8ecee6b1b169bc836e4522a4b3467d8a
Tillbaka (UPD: 2012-10-15 12:35:02)

Tredje gången gillt för ESK?

Ikväll möts ESK och Väsby United på Enavallen, gästerna som inför säsongen storsatsade och värvade ett antal mycket meriterade spelare som Prince Ikpe Ekong (Djurgårdens IF), Yannick Bapupa (Kalmar FF, Gefle IF), Mauro Saez Jarpa (Hammarby), Yosif Ayuba (Djurgårdens IF) mfl. Det stjärnspäckade laget har inte levt upp till förväntningarna, sammanlagt har spelarna ett antal hundra Allsvenska matcher i bagaget och många tippade laget som en toppkandidat till seriesegern i Division 1 Norra. Framgångarna har uteblivit och laget kämpar nu för att hålla sig ovanför nedflyttningsstrecket, tätt följd av Syrianska IF Kerburan. En vinst mot ESK och Väsby är på lite säkrare mark, naturligtvis spelar även ESK för att ta 3 poäng.

I Väsbys senaste match föll man mot Sirius med hela 1-6 så man är säkert revanschsugna. Det är nu 4 matcher sedan senaste segern, mot Akropolis. Då framgångarna har uteblivit trots det spelarmaterial man har att tillgå så har nu Väsby och tränarparet Jan Stahre och Björn Dahlén gått skilda vägar "pga olika filosofier". En ny tränare har presenterats och det är 59-årige Valeri Bondarenko som bla har tränat Syrianska FC när laget gick upp i Allsvenskan för två år sedan. Valeris första seriematch som tränare i Väsby är just ikväll mot ESK.

Det är tredje gången i år som ESK och Väsby möts, en träningsmatch i april då ESK förlorade med 2-1 samt senaste mötet i Division 1 som ESK förlorade med 2-0. Tredje gången gillt för ESK?

Till kvällens match är Robert Kjellman tillbaka efter sin avstängning, saknas gör Kerim Mrabti då han skadat ena foten. Dillan Ismail och Joel Rajalakso är båda frågetecken då dom dras med småskador, blir det spel för dom så börjar dom på bänken.

Dagens uttagna matchtrupp hitta du här.

Straffsparkstävling i pausen

20:- per lott eller 3 st för 50:-
Dragning sker under 1:a halvlek. 5 st straffläggare.
 
Sponsor:

PS. Köp gärna 50/50-lott, 20:- per lott eller 5 st för 100:-

Vi ses väl på Enavallen ikväll?

Posten senast uppdaterad 15 okt 2012 kl. 12:35

51