Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
825
a42d9b26807da1e9f7a6931f7e33fe83
TillbakaMartin Andersson, här i ESK tröjan. (UPD: 2013-11-19 09:42:18)

Martin Andersson, här i ESK tröjan.

Tränarduo klar för ESK

Martin Andersson, fostrad i ESK och spelade där i många år innan han blev värvad av Allsvenska Djurgårdens IF, där spelade han i 3 säsonger innan han tvingades sluta pga skador. Stora delar av förra säsongen fanns Martin med i ESKs A-lag som assisterande tränare. Förutom att Martin har ett förflutet som spelare så har han gått flera kvalificerade fotbollsutbildningar. 
 
Oscar Norrby (30 år i slutet på november), bor strax utanför Enköping, spelat fotboll i Nordia hela livet och var med på Nordia-resan från div 6 till div 4 under den underbara "Lasse Himanen eran". Jobbat som ledare i både fotboll och innebandy i Nordia och Grillby under sina yngre år. Varit aktiv i ESK sedan 2011 som huvudansvarig först för pojkar födda -99 och sedan även för P98. Pluggat till Idrottslärare på GIH i Stockholm, jobbat som det i 2 år. Oscar kommenterar: -Jag älskar att jobba med människor, och att kunna kombinera det med mitt stora fotbollsintresse är helt enkelt perfekt.

Martin och Oscar kommer att också jobba i ett mycket nära samarbete med Mikael Lindqvist som har tränaransvaret för vårt framgångsrika juniorlag.
 
Vi hälsar Martin och Oscar VARMT VÄLKOMNA som tränare till ESKs A-lag! 
 
Vad gäller spelartruppen och träningsmatcher så pågår det diskussioner, vi återkommer så fort något händer. Uppstarten på träningen blir måndagen den 9 december. Seriesammansättningen görs i slutet på november, spelordningen i slutet på december/början på januari och seriestart 19-20 april.

Håll dig ESK-uppdaterad, gå med i vår Facebookgrupp!


Posten senast uppdaterad 19 nov 2013 kl. 09:42

51