Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
516
8a360bab93392589728a39b8f1ad0a75
TillbakaErik Anderssons 1-0 mål. (UPD: 2012-02-25 19:24:41)

Erik Anderssons 1-0 mål.

Oavgjort mot Vasalunds IF

Startelvan

Anton Olofsson(provspel)
Philip Zamayeri-Herardi Simba-Robert Kjellman-Micael Tuhkanen
Rasmus Fries-Linus Bylin-Mtaka Simba(provspel)-Alexander Persson Nije
Joel Rajalakso-Kerim Mrabti
    
Redan i första matchminuten blir Rasmus Fries fälld och ESK får en frispark, Joel Rajalakso lägger frisparken men Vasalunds målvakt tar den lätt. Det är ett högt tempo i matchen där Vasalund har mer boll än ESK men utan att vara allt för farliga. 10 minuter in i matchen tvingas ESKs högerback Philip Zamayeri till ett byte, Emil Strok byts in på mittfältet och Heradi Simba får gå ner på högerbacksplatsen. Den första kvarten känns lite avvaktande från båda lagen, inga större farligheter. En stund senare gör Joel ett snyggt instick till Kerim som lägger in bollen mot mål men bollen passerar Joel. En halvtimme in i matchen har Vasalund en bra målchans, minuten senare har Tuhkanen ett skott som Vasalunds målvakt tippar i stolpen, returen skjuter Kerim i kryssribban och ut men då hade han vinkats av för offside. Första halvlek slutar mållös där Vasalund har lite mer av spelet.

Till andra halvlek byts Alexander Persson Nije ut och Erik Andersson byts in. Erik ersätter då Kerim i anfallet, Kerim går då ner på mittfältet och Strok går ner som ytterback. 5 minuter in i andra halvlek har Vasalund ett hårt skott rakt på Anton i ESKs mål, minuten senare är Vasalund riktigt nära igen men Tuhkanen täcker inlägget. 
    Anton håller tätt!
Med 10 minuter spelade pekar domaren på straffpunkten till Vasalunds favör men Anton i ESKs mål är rätt placerad och stöter ut bollen till ett inkast. Strax därefter fälls Erik strax utanför bortalagets målområde, frisparken läggs av Kerim som skjuter strax över Vasalunds mål. I 65:e matchminuten passar Fries fram till Erik som inte gör några misstag, 0-1 till ESK! Strax därefter byts Fries ut och in kommer provspelande Kevin Sharro. Joel skjuter ett bra avvägt inlägg till Erik framför mål men han tappar bollen mellan benen och en Vasalunds spelare kan rensa. Strax därefter är Erik nära igen, ett tungt skott som går en bit utanför. Vasalund har sedan ett distansskott som målvakten tar lätt. I slutet på matchen byts Alexander Alan in och ut går Mtaka Simba. 
    En riktig delikatess om den gått i mål..
ESK får en frispark som går till en resultatlös hörna, kort därefter rivs en Vasalundsspelare ner strax utanför ESKs straffområde, efterföljande frispark går rätt i mål och Vasalund har kvitterat, 1-1. I samma minut byts Rami Abbas in och Joel ut. Matchen slutar 1-1.

Sett över hela matchen så var slutresultatet fullt rättvist.

Nu finns det bilder från matchen på vår Facebooksida!

Posten senast uppdaterad 25 feb 2012 kl. 19:24

51