Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
580
8d940a4b086a89ebf3306aa40cdef508
Tillbaka (UPD: 2012-04-17 20:47:07)

Förlust i premiären

Intervju med Siggi innan match:


Intervju med Syrianskas tränare Peter Lenell innan match:


ESK startar matchen avvaktande, inom loppet av 8 minuter har Syrianska haft tre hörnor. I 10:e matchminuten kommer ESKs första chans, Kerim blir knuffad och ESK får frispark strax utanför Syrianskas straffområde. Frisparken går utanför Syrianskas mål. Strax därefter får ESK en hörna vilken blir resultatlös. Efter en kvart spelad känns det som att ESK äntligen börjar få ordning på spelet, Joel spelar snyggt fram till Mtaka men den riktiga kylan saknas och hans avslut går rakt på målvakten. Bara ett par minuter senare är det dags igen, ESK hörna men Mtaka nickar strax över mål. I 29:e matchminuten är inte ESKs spelare på tårna, en snabb omställning av Syrianska ger Sebastian Sallanto utrymme för skott på mål och 0-1 är ett faktum. Drygt 2 minuter senare uppstår tumult vid Syrianskas straffområde, detta då bollen tar på handen på en Syrianska spelare. Domaren dömer till en frispark precis utanför straffområdet men vi var många som tyckte att spelaren var inom straffområdet och det borde varit straff. Efterföljande frispark skjuter Joel strax utanför vänster stolpe. Slarv i uppspel och felpassningar präglar ESKs spel, premiärnerver? Med 5 minuter kvar av första halvlek fäller Dillan en spelare och Syrianska får frispark vilken förvaltas väl, Matias Bulun prickskjuter in i mål. ESK avslutar första halvlek med ett 0-2 underläge, man har varit för försiktiga i sitt spel och sett till antal målchanser är det fördel Syrianska och därmed ett rättvist resultat så här långt.

Siggi inför andra halvlek:


Andra halvlek startar ESK riktigt piggt, redan i 46:e matchminuten hittar Ålunds inlägg Mtaka som nätar, 1-2. Bara två minuter senare är det nära igen, Robert springer in framför mål men missar precis inlägget med pannan.

Kommentarer från speakern Magnus om matchen så här långt:


I 55:e matchminuten är det när igen, Fries inkast når Linus som skjuter ett inlägg som når Roberts panna men bollen går över. ESK får en frispark och en efterföljande hörna som blir resultatlös. Med en timme spelad är Joel riktigt när att göra mål men får inte kontroll så bollen går till inspark. 10 minuter senare springer Kerim sig fri men får bollen lite för långt ifrån sig och bollen kan rensas undan, en riktigt bra målchans. Med en kvart kvar att spela byts Kerim ut, ersätter honom gör Micael Tuhkanen. Strax därefter skjuter Syrianska och Gustaf tippar till hörna. Syrianska gör två byten. ESK har svårt att komma igenom då Syrianska ställt om till att försvara sin ledning. i 80:e matchminuten byts Erik Andersson in, ut går Mtaka. Syrianska har några farliga omställningar men är annars inställda på försvar. I 87:e byts Emil Strok in, ut går Philip. Strax därefter får ESK en hörna som Robert nickar över mål. Syrianska gör ett byte. I sista matchminuten har Syrianska en snabb omställning, efterföljande skott plockar Gurra. Matchen är slut, förlust med 1-2. Sett till antalet målchanser så var andra halvlek ESKs men en dålig första halvlek avgjorde tyvärr idag.

Bilder från matchen finns nu på ESKs Facebooksida.

Från presskonferensen:


Klicka HÄR för att rösta fram vilken spelare i ESK du tyckte var bäst.

Posten senast uppdaterad 17 apr 2012 kl. 20:47

51