Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
792
770f63c9727673534b16d92c5404b98b
TillbakaBild från mötet med Sollentunai juni (UPD: 2013-08-09 10:31:48)

Bild från mötet med Sollentunai juni

ESK gästar Sollentuna

Både ESK och Sollentuna United har 14 inspelade poäng, Sollentuna är placerade näst sist i tabellen, ESK på platsen ovanför. Det är en viktig match för båda lagen, 3 poäng och man får lite avstånd till bottenskiktet.

Sollentuna startade säsongen på ett bra sätt, 10 poäng fram till sista maj (7 matcher), men från juni månad och fram till nu (6 matcher) har man endast skrapat ihop 4 poäng. I mitten på juli valde huvudtränaren att kliva av sitt uppdrag, laget leds sedan dess av Anders Limpar som fått rollen som huvudtränare efter att ha varit assisterande under några säsonger. Hasse Backe kommer också att finnas med i ledarteamet, för att leda en träning i veckan samt verka som bollplank.

Effekten kom direkt, när serien startade igen i slutet på juli så besegrade man Rotebro med 3-1. I sin senaste match mötte man tabelltvåan Konyaspor vilka man förlorade mot med 3-1. När ESK och Sollentuna senast möttes vann ESK med klara 6-2(1-1).

ESK kommer närmast från 3-3 matchen mot topplaget Huddinge IF, en match där ESK visade upp en otrolig kämpaanda och i slutminuterna kvitterade och tog en poäng av Huddinge. Mot Huddinge var Alexander Pettersson och Rasmus Fries frånvarande pga skada, lägg sedan till att Linus Bylin och Anton Haeger tvingades till byte då de skadade sig under matchen. Om någon av dessa spelare kommer att spela mot Sollentuna det är idag osäkert och beslutas i helgen.

Sollentuna United FF-ESK, Söndagen den 11 aug, kl 16:00. Sollentunavallen.

Posten senast uppdaterad 9 aug 2013 kl. 10:31

51