Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
946
f2a19b1fe87bb54e68aa601c98828a0a
Tillbaka (UPD: 2015-09-12 17:03:57)

Delad pott mot Gimo

Efter en något avvaktande start så fick ESK igång spelet och redan i den 6:e matchminuten testar Mohammed skott men målvakten räddar. Två minuter senare sätter Åhlin bollen i mål efter ett fint inlägg men linjedomaren vinkar offside. Gimo sticker upp, testar skott från distans som går strax över ESKs mål. Bruno får dubbla chanser inom några minuter men målvakten är säkerheten själv. I 21:a matchminuten kommer matchens hittills bästa målchans då Mohammed skjuter ett tungt skott som går stolpe-ut. Minuten efter tar Gimo ledningen genom en omställning där ESK missar i försvarsarbetet. ESK fortsätter trumma på och i den 28:e matchminuten kvitterar ESK genom Lundemo där Piispanen ruschat på kanten och levererat ett perfekt inlägg. 1-1 och halvtidsvila.

Fem minuter in i andra halvlek hittar Lundemo fram till Åhlin men målvakten rensar. Bara några minuter senare kommer ett inlägg från kanten, Bruno möter men bredsidar över Gimos mål. ESK fortsätter att pressa och kort därpå får ESK en frispark, Tosses inlägg till Åhlin är perfekt men hans hårda nick går precis utanför. Mot slutet av matchen har Mohammed två avslut som slickar utsidan av stolpen. 

Närmare än så kom man inte idag, den riktiga glöden saknades. ESK hade mycket av spelet och avsluten men för dagen saknades det lilla extra för att avgöra matchen. Gimo såg nöjda ut med 1 poäng och tack vare ESKs poängtapp så är det nu endast två poäng ner till tabellfyran Heby och 6 poäng upp till tabelltvåan Riala. Tabellettan direktkvalificerar sig för spel i division 3 nästa år, tabelltvåan och 3:an får kvala. ESK har nu 2 matcher kvar att spela i kampen om en åtråvärd kvalplats.


Bilder från matchen finns snart på ESKs Facebooksida


Nästa lördag möter ESK Rimbo på bortaplan.

Posten senast uppdaterad 12 sep 2015 kl. 17:03

51