Facebook

Logga in
?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
693
80a4ac06e9f92ab41a73f3c44595a27f
Tillbaka (UPD: 2012-10-26 12:04:53)

Årets sista seriematch!

På söndag spelas sista omgången för i år av Division 1 Norra, samtliga matcher börjar kl 15:00. I toppen av tabellen är det jämnt, Sirius, Östersund, Forward och IK Frej krigar om poängen som kan ge lagen en direktplats eller kvalplats till Superettan. I botten är det redan klart, Syrianska, Akropolis och ESK ramlar ur serien och får spela i Division 2 nästa år.

På hemmaplan har Syrianska 3 vinster och 10 förluster. Den senaste vinsten på hemmaplan kom för en dryg månad sedan då man vann mot Akropolis med 2-1. Dessförinnan får man titta tillbaka till i början på juli då man faktiskt spöade topplaget Sirius med 3-2, underskattning av Sirius som i returmötet veckan efter vann med hela 7-0.

Syrianskas senaste match var mot Väsby United vilka man föll mot med hela 6-0. Då man i praktiken redan var klar för nedflyttning så valde man att i denna match matcha ett ungt lag och vilade i stort sett samtliga ordinarie spelare. I matchtruppen hade man med tio stycken spelare som inte fyllt 18 år, i stort sett alla fick speltid. Det unga manskapet hade inte så mycket att säga till om, Väsby var klart bättre och vann välförtjänt.

På söndag får vi se om Syrianska ställer upp med en mer ordinarie matchtrupp där bla ESK bekantingen Tom Nodén spelar sedan sommaruppehållet.

I april då Syrianska och ESK möttes så förlorade ESK matchen med 1-2, detta efter en svag första halvlek av ESK. Matchrapport, bilder och videoklipp från matchen kan du hitta här.

Syrianska IF Kerburan är redan nedflyttningsklara, en chans för ESK att snygga till sifforna i tabellen? Avsluta säsongen med en 3 poängare vore ju fint!

Till söndagens match är Linus Bylin avstängd då han i matchen mot Sirius drog på sig sitt tredje gula kort. Daniel Ålund har nyligen opererat sina vader och blir borta resten av säsongen.

Sista seriematchen för i år, laget kommer sedan att fortsätta träna fram till den 9 november för att sedan ta ledigt.

Syrianska bjuder samtliga åskådare på fri entré till denna match.

Posten senast uppdaterad 26 okt 2012 kl. 12:04

51