Torsdagsmaten & Krydda
Rätterna varierar väldigt smakligt från gång till gång och levereras av restaurang Krydda. Måltiderna har hittills varit över förväntan och vi tackar Nippon och hans kock Magnus för härligt matiga torsdagskvällar.
Eventuellt överblivna rester lämnas till härbärget Ria och även detta känns mycket bra.
Det är Club 100 med Jerker, Rune, Börje, Lasse, Curt och Theo som bidrager med värdefulla insatser i att duka upp, spisa ut maten och sedan serva med betjäning av dryck och kaffe på maten. Efteråt gäller städning och att fylla upp och starta diskmaskinen. Ofta medverkar även Togga, Lennart O och Anders Grape.
En god lunch hos vår sponsor Krydda på Kryddgården kan verkligen rekommenderas. T ex kan du på fredag 21 mars genom en gästkock från Älvsbyn serveras Pitepalt med skirat smör och lingon.
Vid pennan och foto
Dick Söderholm